kerst sint-pitersplein romeColosseum-romeVaticaansint-pietersplein-romecolosseum-romeRome

Italiaans leren in Rome

Wil je de Italiaanse taal leren op een prachtige locatie in het midden van Rome? Dan is een taalreis naar Rome zeker iets voor jou!

Rome is een van de meest karakteristieke steden in Europa, en heeft voor iedereen wat wils. Drink een espresso aan de bar van een cafeetje, wandel langs de rivier de Tiber en eet de lekkerste pizzaís en pastaís in een familierestaurant. Rome is een stad vol wonderen, en er is geen betere plek om je Italiaanse taalvaardigheden te verbeteren.

Rome_algemeen

Taalreis
Als je een taalreis naar Rome boekt ben je gegarandeerd voor een ware 'la Dolce Vita' ervaring. Je leert niet alleen de taal, maar ook de cultuur kennen.† Omdat je klasgenoten vanuit de hele wereld komen, ben je snel aangewezen op de talen die jullie gemeen hebben, zoals Italiaans. Door deze praktische oefening krijg je Italiaans nog sneller onder de knie. Een taal leren in het land waar de taal dagelijks gesproken wordt is een van de snelste en meest effectieve manieren om een nieuwe taal onder de knie te krijgen. Omdat je niet alleen de taal in een klaslokaal gebruikt, maar ook buiten op straat wen je aan verschillende accenten en pik je echte Italiaanse spreekwoorden op.

Education First
Specialist Education First (EF) biedt verschillende mogelijkheden om Italiaans in Rome te leren. Zo kun je enkele weken, maanden of een heel jaar Italiaans leren in het historische schoolgebouw van EF midden in het centrum van Rome. De school staat op loopafstand van bezienswaardigheden als Piazza di Spagna, het Colosseum en Fontana di Trevi. Als je Italiaans wilt leren in het hart van ItaliŽ, dan ben je bij EF aan het juiste adres!

Rome_education-first

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Rome met kinderen

Rome, de eeuwige stad

Impressie van Rome, met de belangrijkste bezienswaardigheden als het Sint-Pietersplein, Pantheon, Forum Romanum†

Poll

Om jullie in dit nieuwe jaar nog beter van informatie te voorzien, zouden we graag weten waar jullie het liefst over lezen op onze website. Geschiedenis, lekker eten of bijzondere evenementen, wat vind je belangrijk?
monumenten en bezienswaardigheden in Rome
bijzondere evenementen en tentoonstellingen
tips voor restaurants, ijssalons en pizzeria's
verhalen over beroemde kunstenaars in Rome
tips voor dagjes uit buiten Rome
thematische wandelroutes door de stad
tips voor de leukste winkels