Colosseum-romekerst sint-pitersplein romecolosseum-romeVaticaanRomesint-pietersplein-rome

Vakantiehuizen in en om Rome

Als je met een grote groep naar Rome gaat, is het wel zo gezellig dat je met z’n allen in één huis slaapt. Ben je op zakenreis en heb je behoefte aan een verblijfplaats met vergaderzaal? Zoek je een villa met zwembad? Hou je van luxe of juist van eenvoud? Wil je graag in de drukte van de stad blijven of ga je liever het platteland op? Rome-Nu selecteerde de meest geschikte villa’s en vakantiehuizen in Rome en omgeving.

Voor wie graag in Rome wil blijven, is Villa Cecilia Metella een geschikte uitvalsbasis. Je zit niet in het chaotische stadscentrum, maar bent tóch in Rome. De groene omgeving van de oud-Romeinse Via Appia is bovendien rustgevend en de sporen van de oudheid zijn overal te vinden. Tivoli daarentegen is een stadje op ongeveer 35 minuten rijden van Rome en beschikt zelf over een aantal bezienswaardigheden. Denk aan de villa van keizer Hadrianus of de tuinen van Villa D’Este. Een ideale locatie dus voor wie Rome graag op afstand houdt en iets interessants in de omgeving wil doen. Wil je meer keuze, neem dan een kijkje bij Belvilla voor een slaapplek van je gading.

Roma Amor

Roma

Mooie video van Rome van Oliver Astrologo

Poll

Om jullie in dit nieuwe jaar nog beter van informatie te voorzien, zouden we graag weten waar jullie het liefst over lezen op onze website. Geschiedenis, lekker eten of bijzondere evenementen, wat vind je belangrijk?
monumenten en bezienswaardigheden in Rome
bijzondere evenementen en tentoonstellingen
tips voor restaurants, ijssalons en pizzeria's
verhalen over beroemde kunstenaars in Rome
tips voor dagjes uit buiten Rome
thematische wandelroutes door de stad
tips voor de leukste winkels