Colosseum-romeRomesint-pietersplein-romekerst sint-pitersplein romecolosseum-romeVaticaan

Villa Tivoli

Schitterende vrijstaande villa met privé zwembad, omgeven door 10.000 vierkante meter bos net buiten het mondaine stadje Tivoli bij Rome. Door de ligging op 480 meter hoogte biedt de villa mooie vergezichten over de eeuwenoude Villa Adriana en het Romeinse platteland.

Rome_vakantiehuis-Villa-Tivoli-k.jpgDe villa is met veel aandacht gerestaureerd en ingericht. De inrichting met antiek, voorwerpen uit de gehele wereld en stenen sculpturen geeft de villa een unieke sfeer. De villa biedt alle comfort en zelfs een slaapkamer met een originele fresco op de muur. De verschillende terrassen zijn ideaal om buiten te eten en van het panorama te genieten.

Op enkele kilometers bevinden zich de thermen van Tivoli, Romeinse villa's zoals Villa D'Este en Villa Adriana (Unesco World Heritage), Villa Gregoriana en tevens golfbaan en manege. Rome ligt op ca. 35 autominuten waardoor de villa zeer geschikt is voor het bezoeken van Rome waarna je terug kunt keren naar de rust van de villa.

Het zwembad ligt op het niveau van de eerste verdieping. Op een aparte verdieping bevindt zich een appartement voor het personeel met eigen ingang zodat dit de privacy niet zal beïnvloeden.

Een verblijf bij Villa Tivoli is te boeken bij Belvilla.

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Roma Amor

Rome - City by the river

Impressie van een stedentrip naar Rome door Wiemer Viet. Rome - city by the river...

Poll

Om jullie in dit nieuwe jaar nog beter van informatie te voorzien, zouden we graag weten waar jullie het liefst over lezen op onze website. Geschiedenis, lekker eten of bijzondere evenementen, wat vind je belangrijk?
monumenten en bezienswaardigheden in Rome
bijzondere evenementen en tentoonstellingen
tips voor restaurants, ijssalons en pizzeria's
verhalen over beroemde kunstenaars in Rome
tips voor dagjes uit buiten Rome
thematische wandelroutes door de stad
tips voor de leukste winkels