RomeVaticaansint-pietersplein-romekerst sint-pitersplein romecolosseum-romeColosseum-rome

Villa Nova bij Rome

Villa Nova is een exclusieve Italiaanse villa in de heuvels van Trevignano Romano in de buurt van Rome, waar het heerlijk vakantie vieren is.†

Rome_vakantiehuis-Villanova-k.jpgStel je voor: wakker worden in een groot bed, voorzien van lakens van zijde, om vervolgens uitgebreid te ontbijten in de portico, waar je geniet van het fantastische uitzicht over het warme meer met strand. Daarna wandel je naar je eigen groentetuin, waar je alleen de rijpste en mooiste groenten en vruchten plukt om een gezonde lunch mee te bereiden. De kinderen genieten ondertussen van een verfrissende duik in het zwembad. 's Avonds organiseer je met groot gemak een romantisch en intiem diner onder de olijfbomen of tussen de kaarsjes op de portico.

Trevignano Romano is een leuk Italiaans dorpje vol met restaurantjes, bars, winkeltjes en een fantastisch strand. Het is eveneens een ideaal startpunt voor uitstapjes naar Rome, Toscane en UmbriŽ. Ook in de directe omgevingen van Villa Nova zijn er diverse verschillende leuke plekjes en gebouwen om te verkennen en er is een ruime keuze aan sportactiviteiten beschikbaar in of rond dit Italiaanse dorpje.

Kijk voor meer informatie en boekingen op de website van Villa Nova.† †

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Roma Amor

Rome, de eeuwige stad

Impressie van Rome, met de belangrijkste bezienswaardigheden als het Sint-Pietersplein, Pantheon, Forum Romanum†

Poll

Om jullie in dit nieuwe jaar nog beter van informatie te voorzien, zouden we graag weten waar jullie het liefst over lezen op onze website. Geschiedenis, lekker eten of bijzondere evenementen, wat vind je belangrijk?
monumenten en bezienswaardigheden in Rome
bijzondere evenementen en tentoonstellingen
tips voor restaurants, ijssalons en pizzeria's
verhalen over beroemde kunstenaars in Rome
tips voor dagjes uit buiten Rome
thematische wandelroutes door de stad
tips voor de leukste winkels