sint-pietersplein-romekerst sint-pitersplein romeVaticaanRomeColosseum-romecolosseum-rome

Casa La Terrazza

Midden in het gezellige plaatsje Bracciano bevindt zich de comfortabele vakantiewoning La Terrazza. Je bevindt je hier op steenworp afstand van het mooie meer van Bracciano, een prachtig stukje Lazio waar de Italiaanse sferen op en top voelbaar zijn. De heerlijke rust van het Lago di Bracciano kun je eenvoudig afwisselen met de bruisende drukte van de fantastische stad Rome. De auto kun je thuis laten want vanaf Casa La Terrazza loop je in enkele minuten naar het treinstation, waar de trein je in ca. 50 minuten naar Rome brengt (stazione Trastevere). †

Rome_vakantiehuis-Casa-La-Terrazza-in-Bracciano-k.jpgDe inrichting van Casa La Terrazza
Casa La Terrazza is zeer comfortabel en verzorgd ingericht en de goede zorg van de eigenaresse maakt dat je je meteen thuis zult voelen. Casa La Terrazza beschikt over een woonkamer met een prachtig origineel beschilderd plafond en een ruim terras waar je heerlijk kunt relaxen en buiten eten.

De omgeving van Casa La Terrazza
Vanuit Casa La Terrazza kun je naast uitstapjes naar Rome nog veel meer beleven! Zo voert een toer om het meer van Bracciano je langs lieflijke plaatsjes als Trevignano Romano en Anquillara Sabazia. Vanaf het Lago di Bracciano rijd je ook eenvoudig naar de kust om een dagje te genieten van zon en zee.

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Roma Amor

Hommage aan Rome

Mooie beelden van Rome, met zang van Andrea Bocelli

Poll

Om jullie in dit nieuwe jaar nog beter van informatie te voorzien, zouden we graag weten waar jullie het liefst over lezen op onze website. Geschiedenis, lekker eten of bijzondere evenementen, wat vind je belangrijk?
monumenten en bezienswaardigheden in Rome
bijzondere evenementen en tentoonstellingen
tips voor restaurants, ijssalons en pizzeria's
verhalen over beroemde kunstenaars in Rome
tips voor dagjes uit buiten Rome
thematische wandelroutes door de stad
tips voor de leukste winkels