kerst sint-pitersplein romeVaticaansint-pietersplein-romeColosseum-romeRomecolosseum-rome

Villa Cecilia Metella bij Rome

Deze prachtige villa ligt in de groene omgeving bij de Via Appia Antica, een van de meest historische plaatsen van Rome. De villa is gebouwd op de resten van een oude Romeinse villa uit de keizertijd. In de nabije omgeving van het huis zijn hiervan zelfs nog wat restanten te zien.

Rome__villa-Cecilia_Metella_rome-.jpgHet huis wordt omringd door een enorme tuin met tropische planten, gras en citrusbomen. In de schitterend ingerichte kamers voel je je direct thuis. De villa heeft een grote woonkamer met banken en een open haard, een keuken die van alle gemakken is voorzien, een eetkamer met nog een open haard, een studio met boekenkast, een slaapkamer met tweepersoonsbed en twee badkamers met douche.

Overal in het huis is moderne en antieke kunst terug te vinden. Er is airconditioning in alle kamers; daarnaast is er een tv, een hifi-installatie, een telefoon, een wasmachine, een afwasmachine en parkeergelegenheid.

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Rome in eigen keuken

Roma in a time lapse

La grande bellezza - Roma in a timelapse. Mooie timelapse van Rome.

Poll

Om jullie in dit nieuwe jaar nog beter van informatie te voorzien, zouden we graag weten waar jullie het liefst over lezen op onze website. Geschiedenis, lekker eten of bijzondere evenementen, wat vind je belangrijk?
monumenten en bezienswaardigheden in Rome
bijzondere evenementen en tentoonstellingen
tips voor restaurants, ijssalons en pizzeria's
verhalen over beroemde kunstenaars in Rome
tips voor dagjes uit buiten Rome
thematische wandelroutes door de stad
tips voor de leukste winkels