colosseum-romekerst sint-pitersplein romeColosseum-romeRomesint-pietersplein-romeVaticaan

Het Rome van de Borgia's

De Borgia's waren een zeer invloedrijke familie, die op veel plaatsen in Rome hun sporen hebben nagelaten. Tijdens de Borgia-tour wandel je langs de vele plekken die een band hebben met de Borgia’s, zoals het Vaticaan, de Engelenburcht, de Salita dei Borgia bij de San Pietro in Vincoli, het voormalige bordeel van de maîtresse van de paus en de plek waar Cesare Borgia zijn zwager liet vermoorden.

Rome_lucretia-borgia.jpgOok hoor je alle verhalen die achter deze geheimzinnige familie schuilgaan. Welk geheim droeg Lucretia Borgia bijvoorbeeld met zich mee? Wat is de Cantarella? Na deze wandeling weet je alles over deze machtige familie en bekijk je sommige plekken in Rome met heel andere ogen.

Deze tour is een van de vele tours die worden aangeboden door Itine Roma. Met deze organisatie kun je ook een wandeling maken langs de pleinen van Bernini, langs de plekken die herinneren aan de grote brand tijdens de regeerperiode van Nero of door de Vaticaanse Musea - maar dan na sluitingstijd,

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Rome in eigen keuken

Rome, de eeuwige stad

Impressie van Rome, met de belangrijkste bezienswaardigheden als het Sint-Pietersplein, Pantheon, Forum Romanum 

Poll

Om jullie in dit nieuwe jaar nog beter van informatie te voorzien, zouden we graag weten waar jullie het liefst over lezen op onze website. Geschiedenis, lekker eten of bijzondere evenementen, wat vind je belangrijk?
monumenten en bezienswaardigheden in Rome
bijzondere evenementen en tentoonstellingen
tips voor restaurants, ijssalons en pizzeria's
verhalen over beroemde kunstenaars in Rome
tips voor dagjes uit buiten Rome
thematische wandelroutes door de stad
tips voor de leukste winkels