Vaticaankerst sint-pitersplein romecolosseum-romeRomesint-pietersplein-romeColosseum-rome

Via dei Giubbonari - een keur aan schoenen

De Via dei Giubbonari in Rome is een heerlijk straatje als je schoenen of een eenvoudig shirt nodig hebt. Je komt er vanaf de halte van tram 8 in Via Arenula en als je hem uit loopt, bevind je je op het geanimeerde Campo de’ Fiori.

Een keur aan sportschoenen vind je bij I Love Tokyo en andere soorten schoenen zijn er in overvloed bij een van beide Loft-winkels. Zoek je comfortabele stappers om Rome zonder blaren op te verkennen, dan is hier het merk Vita Unica een absolute aanrader: je zou zo maar eens twee paar tegelijk kunnen aanschaffen, want wat zitten ze lekker!

Rome_via-dei-giubbonari

Voor hebbedingetjes ga je naar Tiger, eten sla je in bij Roscioli en voor luchtige kleding kun je bij meer dan één zaak terecht. Er is ook een textielwinkeltje dat ter plekke namen borduurt op stukken stof, leuk als souvenir voor jezelf of iemand anders.

Rome_via-giubbonari

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Roma Amor

Bezoek aan Rome

Mooie video van Rome tijdens de Kerstdagen.

Poll

Om jullie in dit nieuwe jaar nog beter van informatie te voorzien, zouden we graag weten waar jullie het liefst over lezen op onze website. Geschiedenis, lekker eten of bijzondere evenementen, wat vind je belangrijk?
monumenten en bezienswaardigheden in Rome
bijzondere evenementen en tentoonstellingen
tips voor restaurants, ijssalons en pizzeria's
verhalen over beroemde kunstenaars in Rome
tips voor dagjes uit buiten Rome
thematische wandelroutes door de stad
tips voor de leukste winkels